top of page

Beautyfeestje aan huis

Een beautyfeestje speciaal voor kinderen die het liefst de hele dag bezig willen zijn met beauty! Tijdens dit feestje komen verschillende elementen aan bod. Een leuke maar bovenal gezellige beginnersworkshop voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Ouder dan 12 jaar? Geen probleem! We kunnen het beautyfeestje hierop aanpassen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het feestje begint met een mini-facial. De gezichten worden gereinigd door middel van een zelfgemaakte scrub en een gezichtsmasker. Daarna worden de nagels verzorgd en gelakt in een mooi kleurtje. Een manicure mag natuurlijk niet ontbreken. Het laatste onderdeel is het aanbrengen van de (basis) make-up. Dit wordt eerst uitgelegd en voorgedaan zodat je daarna zelf aan de slag kunt gaan. Daarnaast is het mogelijk om de haren te krullen, te vlechten of knotjes te maken. Hier kunnen eventueel ook glitters aan worden toegevoegd.

Dit feestje duurt 2 uur en is te boeken vanaf minimaal 8 kinderen. De prijs is inclusief de begeleiding van AnimatieMusketier Sylvie, alle materialen en ingrediënten. Daarnaast zorgen wij voor limonade en iets lekkers tussendoor.

Dit feestje is uit te breiden met diverse upgrades, zoals glitter tattoo's of schminken.

RN6A4805.JPG

Prijs: 18,50 per kind*

Adviesleeftijd: 8 t/m 12 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page