top of page

Dinofeestje aan huis

Jaren geleden zijn er dinobotten gevonden op de plaats waar jullie nu wonen. Maar het belangrijkste, de schedel van een baby T-rex, is nooit opgegraven. Help Raf en Reva de T-rex te vinden, en ze zullen jullie rijkelijk belonen.

Raf of Reva komt bij jullie aan huis en ze vertellen jullie alles over hun avonturen als archeoloog en over dino's. Ze hebben ook een paar schatten meegenomen die ze als archeoloog hebben opgegraven.

Verder hebben ze spullen bij zich om een knutsel in dinothema te maken, die de kinderen als aandenken mee naar huis kunnen nemen. Is er extra tijd, dan kennen ze nog wat leuke spellen met een dinothema.

Rond het eind van het feestje testen ze jullie kennis over dino's met een korte quiz. Hoe meer antwoorden jullie goed hebben, hoe meer stukken van een oude kaart of tekening jullie krijgen. En met die kaart gaan jullie op zoek naar de T-rex. Als echte archeologen graven jullie de schedel voorzichtig op en maken hem schoon met kwastjes.

Jullie krijgen bij dit feestje bezoek van Raf of Reva, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wie het feestje komt geven wordt vooraf besproken. Een voorkeur opgeven mag altijd.

Dit feestje heeft zowel een binnen- als een buitendeel. Het buitendeel doen we in bijvoorbeeld een ruime achtertuin, een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. Dit stoere Dinofeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 8 kinderen. Upgraden naar meer kinderen is mogelijk. Raf en Reva nemen zelf alle knutselspullen- en materialen mee voor dit feestje.

Helemaal ontzorgd worden? Dit feestje is ook te boeken op onze locatie in Loon op Zand

Dit feestje is uit te breiden met diverse upgrades, zoals glitter tattoo's of een uurtje extra.

Raf en Reva

Prijs: 95 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page