Dinofeestje aan huis

Jaren geleden zijn er dinobotten gevonden op de plaats waar jullie nu wonen. Maar het belangrijkste, de schedel van een baby T-rex, is nooit opgegraven. Help Raf de T-rex te vinden, en hij zal jullie rijkelijk belonen.

Raf komt bij jullie aan huis en hij vertelt jullie alles over zijn avonturen als archeoloog en over dino's. Hij heeft ook een paar schatten meegenomen die hij als archeoloog heeft opgegraven.

Verder heeft hij spullen bij zich om een knutsel in dinothema te maken, die de kinderen als aandenken mee naar huis kunnen nemen, en kent hij nog wat leuke spellen met een dinothema.

Rond het eind van het feestje test Raf jullie kennis over dino's met een korte quiz. Hoe meer antwoorden jullie goed hebben, hoe meer stukken van een oude kaart of tekening jullie krijgen. En met die kaart gaan jullie op zoek naar de T-rex. Als echte archeologen graven jullie de schedel voorzichtig op en maken hem schoon met kwastjes.

Dit feestje heeft zowel een binnen- als een buitendeel. Het buitendeel doen we in bijvoorbeeld een ruime achtertuin, een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. Dit stoere Dinofeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Raf neemt zelf alle knutselspullen- en materialen mee voor dit feestje.

Raf met dino

Prijs: 89 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* In Tilburg. Buiten Tilburg kunnen extra reiskosten worden gerekend