top of page

Dinofeestje bij de Posthoorn

Natuurgebied de Kampina ligt vol met botten van dinosaurussen. Veel botten zijn er al gevonden en verzameld, maar een heel bijzonder bot is nooit gevonden. Help avonturier Raf het hoofd van de baby T-rex te vinden tijdens dit avontuurlijke feestje bij Taverne de Posthoorn in Oisterwijk.

 

Jullie worden ontvangen door avonturier Raf bij Taverne de Posthoorn. In dit restaurant heeft hij een mini museum ingericht met zijn vondsten. Na een warm welkom mogen de kinderen hun eigen cakeje versieren en opeten. Ook is er bij de ontvangst de tijd om de cadeautjes uit te pakken. Jullie krijgen een rondleiding door Raf's mini museum. Hij laat jullie alle botten, klauwen en tanden zien die hij tot nu toe heeft gevonden.

 

Voordat jullie op zoek gaan naar de T-rex knutselen de kinderen nog hun eigen aandenken om mee naar huis te nemen. Na het knutselen komt er post binnen; een ansichtkaart van mede-avonturier Reva. De kaart bevat een verborgen boodschap. Via een escape-game komen jullie achter de plek waar het dinohoofd in de grond ligt. Als echte paleontologen graven jullie de dino uit.

 

Dan volgt het avondeten in het museum; friet met snacks, en als echte avonturiers mogen jullie met je handen eten. Is er na het eten nog tijd over, dan kunnen we nog een spelletje doen of mogen de kinderen vrij spelen in de speeltuin. 

Inclusief de ontvangst en het avondeten duurt dit feestje 3 uur. Bij slecht weer kunnen we een groot deel van het feestje binnen houden. Het feestje is geschikt voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd t/m 8 jaar.

 

Dit feestje is een samenwerking met Taverne de Posthoorn in Oisterwijk.

Prijs: 20,50 per kind

Adviesleeftijd: t/m 8 jaar

Raf met T-rex
bottom of page