top of page

Zoektocht naar het Drakenei

In de bossen bij Reeshof Tilburg zit een echte draak. Ga tijdens dit kinderfeestje met avonturier Raf op zoek naar het ei van deze draak, en breng het terug naar haar nest. Onderweg vind je ook nog een échte drakentand, een klauw en een schub. Een speurtocht vol avontuur en boodschappen in geheimtaal.

Jullie worden ontvangen bij pizzarestaurant Giardino d'Italia, in Tilburg. Raf neemt de kinderen mee in het verhaal van de draak, en laat jullie het nieuwe nest van de draak zien. Tijdens de ontvangst is er eventueel tijd om de cadeautjes te doen. Daarna gaan jullie het bos in, waar je de pootafdrukken van de draak volgt en geheime boodschappen vindt. Na het terugbrengen van het ei worden de Drakenspeurders rijkelijk beloond.

Bij terugkomst staan er voor de kinderen pizzapunten klaar. Zij mogen onbeperkt pizza eten en limonade drinken. Dit is bij de prijs inbegrepen. Het totale kinderfeestje duurt 3 uur. Er kunnen maximaal 10 kinderen mee. Dit kinderfeestje is een samenwerking met restaurant Giardino d'Italia in Tilburg. Het feestje is beschikbaar op vrijdag t/m zondag.

Raf met het drakenei

Prijs: 19,50 per kind

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

bottom of page