Zoektocht naar het Drakenei PLUS

In de bossen bij Reeshof Tilburg zit een echte draak. Helaas is deze uit haar nest verjaagd door rovers, en haar ei is gestolen. Ga met Drakenspeurder Joris op zoek naar het ei van de draak, en breng het terug naar haar nest. Onderweg help je een tweede Drakenspeurder uit de problemen, en vind je ook nog een échte drakentand, een klauw en een schub. Een speurtocht vol avontuur en boodschappen in geheimtaal.

Bij dit pluspakket voegen we een extra character en elementen toe om het verhaal nog spannender te maken.

Jullie worden ontvangen bij pizzarestaurant Giardino d'Italia in Tilburg. Eerst krijgen jullie een les zwaardvechten (met houten zwaarden). Daarna gaan jullie het bos in, waar je de pootafdrukken van de draak volgt en geheime boodschappen vindt. Je zit de rovers, die het ei gestolen hebben, op de hielen. Na het terugbrengen van het ei worden de Drakenspeurders rijkelijk beloond.

Bij terugkomst staan er voor de kinderen pizzapunten klaar. Zij mogen onbeperkt pizza eten en limonade drinken. Dit is bij de prijs inbegrepen. Het totale kinderfeestje duurt zo'n 3 uur. Het maximum aantal deelnemers bij dit feestje is 10 kinderen. Deze speurtocht is een samenwerking met restaurant Giardino d'Italia in Tilburg. 

Prijs: 25,50 per kind

Adviesleeftijd: t/m 8 jaar