top of page

Drakenfeestje met ridder Thomas

Ridder Thomas van Kasteel Verrevanhyr is drakenbeschermer. Hij en zijn mederidders beschermen de draak tegen rovers. Helaas is afgelopen nacht het drakenei gestolen uit het nest. En het ei schijnt bij jullie in de buurt te liggen. Helpen jullie hem het ei te vinden? Dan zal hij jullie namens de Koning van Verrevanhyr rijkelijk belonen.

 

Thomas heeft voor alle kinderen een ridderhesje bij, dat ze tijdens het feestje mogen dragen. Voor wie wil neemt Thomas ook prinsessenjurken uit ons Prinsessenfeestje mee. Thomas leert jullie alles over draken, en samen maken jullie in de tuin een nieuw nest om het ei straks in te leggen. Ook heeft hij spullen bij zich om een knutsel in ridderthema te maken.

 

Na de knutsel leert hij jullie zwaardvechten, en kent hij nog wat leuke spellen met een drakenthema. Rond het eind van het feestje test hij jullie kennis over draken met een korte quiz. Hoe meer antwoorden jullie goed hebben, hoe meer stukken van een oude kaart jullie vinden. En met die kaart gaan jullie op zoek naar het drakenei.

Drakenfeestjes aan huis duren 2 uur. Dit kinderfeestje heeft een maximum aantal deelnemers van 8 kinderen. Upgraden naar meer kinderen is mogelijk. Thomas neemt zelf alle knutselspullen en materialen mee. Je hoeft dus niets meer zelf te regelen, en na afloop zit je niet met de rommel in huis.

 

Helemaal ontzorgd worden? Dit feestje is ook te boeken op onze locatie in Loon op Zand

Dit feestje is uit te breiden met diverse upgrades, zoals glitter tattoo's of een uurtje extra.

Thomas met zwaard en schild

Prijs: 95 euro*

Adviesleeftijd: t/m 6 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page