Drakenfeestje met speurder Joris

Drakenspeurder Joris is een drakenbeschermer. Hij en zijn medespeurders beschermen de draak tegen rovers. Helaas is afgelopen nacht het drakenei gestolen uit het nest. En het ei schijnt bij jullie in de buurt te liggen. Helpen jullie hem het ei te vinden? Dan zal hij jullie namens alle drakenspeurders rijkelijk belonen.

Joris leert jullie alles over draken, en samen maken jullie in de tuin een nieuw nest om het ei straks in te leggen. Ook heeft hij spullen bij zich om een knutsel in drakenthema te maken.

Na de knutsel leert hij jullie zwaardvechten, en kent hij nog wat leuke spellen met een drakenthema. Rond het eind van het feestje test hij jullie kennis over draken met een korte quiz. Hoe meer antwoorden jullie goed hebben, hoe meer stukken van een oude kaart jullie vinden. En met die kaart gaan jullie op zoek naar het drakenei.

Drakenfeestjes aan huis duren 2 uur. Dit kinderfeestje heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Joris neemt zelf alle knutselspullen en materialen mee. Je hoeft dus niets meer zelf te regelen, en na afloop zit je niet met de rommel in huis. 

Drakenspeurder Joris met tanden

Prijs: 95 euro*

Adviesleeftijd: t/m 6 jaar

* In Tilburg. Buiten Tilburg kunnen extra reiskosten worden gerekend