Egyptisch feestje aan huis

Avonturier Raf zoekt de schat van Pheelyx. Pheelyx was de geliefde kat van Koningin Cleopatra. De kat was zo geliefd, dat hij zijn eigen piramide heeft. De schat blijkt uit de piramide gestolen te zijn en zou nu zomaar eens bij jou in de buurt kunnen liggen.

Help Raf de schat van Pheelyx te vinden, en hij zal de buit rijkelijk met jullie delen. Hij vertelt jullie alles over zijn avonturen in Egypte. Jullie knutselen een leuk aandenken aan het feestje en hij test jullie kennis over het Oude Egypte in een korte quiz. Hoe meer goede antwoorden, hoe meer stukken papyrus jullie krijgen. En op dat papyrus staat de plek waar de schat van Pheelyx verstopt ligt. Tussendoor kent Raf nog wat leuke spelletjes met een Egyptisch thema.

Dit feestje heeft zowel een binnen- als een buitendeel. Het buitendeel doen we in bijvoorbeeld een ruime achtertuin, een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. Dit stoere kinderfeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Raf neemt zelf alle knutselspullen- en materialen mee voor dit feestje.

Raf met de schat van Pheelyx

Prijs: 89 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* In Tilburg. Buiten Tilburg kunnen extra reiskosten worden gerekend