top of page

Egyptisch feestje aan huis

Avonturiers Raf en Reva zoeken de schat van Pheelyx. Pheelyx was de geliefde kat van Koningin Cleopatra. De kat was zo geliefd, dat hij zijn eigen piramide heeft. De schat blijkt uit de piramide gestolen te zijn en zou nu zomaar eens bij jou in de buurt verstopt kunnen liggen.

Help Raf en Reva de schat van Pheelyx te vinden, en ze zullen de buit rijkelijk met jullie delen. Ze vertellen jullie alles over hun avonturen in Egypte. Jullie knutselen een leuke mummy van klei, verband en versiersels, en we testen jullie kennis over het Oude Egypte in een korte quiz. Hoe meer goede antwoorden, hoe meer stukken papyrus jullie krijgen. En op dat papyrus staat de plek waar de schat van Pheelyx verstopt ligt. Tussendoor kennen Raf en Reva nog wat leuke spelletjes met een Egyptisch thema.

Jullie krijgen bij dit feestje bezoek van Raf of Reva, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wie het feestje komt geven wordt vooraf besproken. Een voorkeur opgeven mag altijd. 

Dit feestje heeft zowel een binnen- als een buitendeel. Het buitendeel doen we in bijvoorbeeld een ruime achtertuin, een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. Dit stoere kinderfeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 8 kinderen. Upgraden naar meer kinderen is mogelijk. Raf en Reva nemen zelf alle knutselspullen- en materialen mee voor dit feestje.

Helemaal ontzorgd worden? Dit feestje is ook te boeken op onze locatie in Loon op Zand

Dit feestje is uit te breiden met diverse upgrades, zoals glitter tattoo's of een uurtje extra.

Raf en Reva

Prijs: 95 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page