top of page

Junglefeestje aan huis

Ranger Raf en Reva zijn al jaren op zoek geweest naar de schat van Maya Tjokkolla. Toen ze eindelijk de geheime tempel gevonden hadden, werd de schat vlak voor hun neus weggekaapt door een onbekende slechterik. Die heeft de schat meegenomen en opnieuw verstopt. En die schat zou zomaar eens bij jou in de buurt kunnen liggen.

Help ranger Raf en Reva de schat te vinden, en ze zullen hem met jullie delen. Ze vertellen jullie alles over de jungle en over hun avonturen. Ze leren de kinderen lasso gooien, en jullie doen spelletjes in junglethema. Ook knutselen de kinderen een paradijsvogel als aandenken. En ze testen jullie kennis over dieren met een korte dierenquiz. Hoe meer goede antwoorden, hoe meer stukken van de kaart jullie verdienen. En die kaart, daarmee vinden jullie de verstopplek van de schat van Maya Tjokkolla.

Jullie krijgen bij dit feestje bezoek van Raf of Reva, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wie het feestje komt geven wordt vooraf besproken. 

Dit feestje heeft zowel een binnen- als een buitendeel. Het buitendeel doen we in bijvoorbeeld een ruime achtertuin, een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. Dit stoere Junglefeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Raf en Reva nemen zelf alle knutselspullen- en materialen mee voor dit feestje.

Raf en Reva

Prijs: 89 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* In Tilburg. Buiten Tilburg kunnen extra reiskosten worden gerekend

bottom of page