Junglefeestje aan huis

Ranger Raf is jaren op zoek geweest naar de schat van Maya Tjokkolla. Toen hij eindelijk de geheime tempel gevonden had, werd de schat vlak voor zijn neus weggekaapt door een onbekende slechterik. Die heeft de schat meegenomen en opnieuw verstopt. En hij zou zomaar eens bij jou in de buurt kunnen liggen.

Help ranger Raf de schat te vinden, en hij zal hem met jullie delen. Hij vertelt jullie alles over de jungle en over zijn avonturen. Hij leert de kinderen lasso gooien, en jullie doen spelletjes in junglethema. Ook knutselen de kinderen een paradijsvogel als aandenken. En hij test jullie kennis over dieren met een korte dierenquiz. Hoe meer goede antwoorden, hoe meer stukken van de kaart jullie verdienen. En die kaart, daarmee vinden jullie de verstopplek van de schat van Maya Tjokkolla.

Dit feestje heeft zowel een binnen- als een buitendeel. Het buitendeel doen we in bijvoorbeeld een ruime achtertuin, een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. Dit stoere Junglefeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Raf neemt zelf alle knutselspullen- en materialen mee voor dit feestje.

Raf laat zijn schatten zien

Prijs: 89 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* In Tilburg. Buiten Tilburg kunnen extra reiskosten worden gerekend