top of page

Kindervoorstelling 'Ridders & Prinsessen'

Ridder Thomas en Prinses Faye ontmoeten elkaar per toeval sinds lange tijd weer. Als kind waren ze een klein beetje verliefd op elkaar, en speelden ze elke dag in de tuinen van het kasteel.

 

Faye vraagt Thomas mee naar het bal, later die dag. Dat wil hij graag, maar er zijn wat kleine problemen. Thomas kent geen manieren. Zelfs iets simpels, zoals een nette begroeting, zit er bij Thomas niet in. Laat staan dat hij tafelmanieren kent. Zo durft ze hem echt niet mee te nemen naar het bal. Samen met de kinderen stoomt Faye Thomas klaar om naar het bal te mogen.

 

Ridders & Prinsessen is een interactieve kindervoorstelling, inclusief een korte les zwaardvechten met houten zwaarden en gezamelijk dansen op walsmuziek. Deze voorstelling duurt 3 kwartier en is meerdere keren per dag op te voeren.

 

De kindervoorstelling 'Ridders en Prinsessen' is onder andere geschikt als introductie van Middeleeuwse themaweken op bijvoorbeeld basisscholen, speciaal onderwijs en BSO's, maar ook als activiteit in animatieprogramma's op campings en vakantieparken.

Ridders en Prinsessen 3.jpg

Prijs op aanvraag

bottom of page