top of page

Lintjesregen

Bij AnimatieMusketiers geloven we dat bijzondere mensen erkend en gevierd moeten worden. Daarom introduceren wij onze betoverende Lintjesregen, een magisch koninklijk bezoekje dat speciaal is ontworpen om iemand in het zonnetje te zetten. Laat ons weten wie die speciale persoon is, en wij verrassen hen met een onvergetelijk koninklijk avontuur, rechtstreeks aan huis!

Wat kun je verwachten?
Onze gelukkige ontvanger wordt niet alleen geridderd, maar ontvangt ook een schitterende Oorkonde uit naam van de Koning en een prachtig Koninklijk lintje wordt opgespeld als symbool van eer en waardering. En dat is nog niet alles! Tijdens dit magische moment is er gelegenheid om samen met Koning Floris en de Rozenprinses leuke foto's te maken, zodat deze dag voor altijd in het geheugen gegrift blijft.

Praktische details
Deze Koninklijke bezoekjes duren ongeveer twintig minuten. Tijden zijn afhankelijk van beschikbaarheid en worden in overleg vastgesteld.

 

Hoe kun je iemand opgeven? Vul ons contactformulier in en vertel ons wie je in het zonnetje wilt zetten en waarom. We horen graag iets leuks over deze bijzondere persoon, zodat we er samen een speciaal momentje van kunnen maken.

De prijs voor dit betoverende moment is op aanvraag. Mogelijk zijn er reiskosten van toepassing, afhankelijk van de locatie.
Wacht niet langer en geef nu iemand op voor dit magische avontuur via ons contactformulier. Laten we samen een glimlach toveren op het gezicht van iemand die het echt verdient!

Lintjesregen 1.jpeg
bottom of page