top of page

Magisch feestje aan huis

Bij dit leuke kinderfeestje krijgen jullie bezoek van tovenaarsleerling Toby of heksje Hanna. Ze zitten nog maar net op de toverschool van tovenaar Dum Barbatum, maar ze kennen al genoeg toverspreuken en brouwsels. Toby en Hanna nemen allerlei flesjes en potjes mee naar het feestje.

Samen knutselen jullie een leuk aandenken om mee naar huis te nemen, en ondertussen vertelt Hanna of Toby over de toverschool. En ze kennen ook wat leuke spelletjes in een magisch thema. 

Na het knutselen is het tijd om samen wat toverbrouwsels te maken. Pas op dat het toverketeltje niet overloopt! Het hoogtepunt van het feestje is natuurlijk het slijm maken. Met het recept, een kommetje en een lepeltje gaan de kinderen zelf aan de slag. Samen roepen jullie de toverspreuk terwijl jullie het slijm roeren. Hanna en Toby zorgen voor boterhamzakjes, zodat de kinderen met het slijm kunnen spelen, en zodat ze het makkelijk mee naar huis kunnen nemen.

Magische feestjes aan huis duren 2 uur. Dit kinderfeestje heeft een maximum aantal deelnemers van 8 kinderen. Upgraden naar meer kinderen is mogelijk. Toby en Hanna nemen zelf alle knutselspullen en materialen mee. We zorgen ook voor knutselplacemats, maar het kan goed zijn om de tafel af te dekken met een zeiltje. 

Helemaal ontzorgd worden? Dit feestje is ook te boeken op onze locatie in Loon op Zand

Dit feestje is uit te breiden met diverse upgrades, zoals glitter tattoo's of schminken.

Hanna 2.jpg

Prijs: 95 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page