top of page

Magisch feestje aan huis

Bij dit leuke kinderfeestje krijgen jullie bezoek van tovenaarsleerling Toby. Hij zit nog maar net op de toverschool van tovenaar Dum Barbatum, maar hij kent al genoeg toverspreuken en brouwsels. Toby neemt allerlei flesjes en potjes mee naar het feestje.

Samen met Toby knutselen jullie een leuk aandenken om mee naar huis te nemen, en ondertussen vertelt hij over de toverschool. En Toby kent ook wat leuke spelletjes in een magisch thema. 

Na het knutselen is het tijd om samen wat toverbrouwsels te maken. Pas op dat het toverketeltje niet overloopt! Het hoogtepunt van het feestje is natuurlijk het slijm maken. Met het recept, een kommetje en een lepeltje gaan de kinderen zelf aan de slag. Samen roepen jullie de toverspreuk terwijl jullie het slijm roeren. We zorgen voor boterhamzakjes, zodat de kinderen met het slijm kunnen spelen, en zodat ze het makkelijk mee naar huis kunnen nemen.

Magische feestjes aan huis duren 2 uur. Dit kinderfeestje heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Toby neemt zelf alle knutselspullen en materialen mee. We zorgen ook voor knutselplacemats, maar het kan goed zijn om de tafel af te dekken met een zeiltje. 

Toby met recepten

Prijs: 89 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* In Tilburg. Buiten Tilburg kunnen extra reiskosten worden gerekend

bottom of page