top of page

Prinsessenfeestje 'Tut en Frut'

Prinses Faye komt van Kasteel Verrevanhyr, in een land hier ver vandaan. Ze houdt heel erg van knutselen en dansen, en bij dit kinderfeestje komt ze bij jou langs om jullie om te toveren tot prachtige prinsessen.

Eerst trekken jullie allemaal een van de mooie prinsessenjurken aan die Faye heeft meegenomen. Voor wie wil neemt Faye ook ridderhesjes uit ons Ridderfeestje mee. 

Daarna gaan jullie knutselen, tutten en frutten. Prinsessen moeten zichzelf kunnen bewonderen in een mooie spiegel. Die gaan jullie samen knutselen. Ook maken jullie een magische prinsessenfles, een fles met zwevende glitters en kralen. Ondertussen doet Faye bij de kinderen een make-upje en lakt ze jullie nagels. Tot slot vindt Faye het leuk om met de kinderen een paar dansjes te doen.

Prinsessenfeestjes duren 2 uur. Dit kinderfeestje heeft een maximum aantal deelnemers van 8 kinderen. Upgraden naar meer kinderen is mogelijk. Faye neemt zelf alle benodigdheden mee. Je hoeft dus niets meer zelf te regelen, en na afloop zit je niet met de rommel in huis. 

Helemaal ontzorgd worden? Dit feestje is ook te boeken op onze locatie in Loon op Zand

Dit feestje is uit te breiden met diverse upgrades, zoals glitter tattoo's of schminken.

Faye 6.jpg

Prijs: 95 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page