top of page

Prinsessentoernooi aan huis

Echte prinsessen kunnen ook stoer zijn. Daarom organiseert Prinses Isabella haar eigen Prinsessentoernooi.

In een parade vertrekken jullie naar de arena. Het toernooi bestaat uit 3 onderdelen. Eerst krijgen de kinderen een les zwaardvechten, met houten, botte zwaarden. Daarna staat er boogschieten op het programma. Speciaal hiervoor heeft Isabella kinderbogen, en pijlen met nopjes bij zich. Tot slot volgt een oefening lanswerpen, waarbij de kinderen met hun lans de draak moeten raken.

Tussendoor vertelt Isabella volop over haar kasteel en over haar avonturen, en is er tijd voor spelletjes in prinsessenthema. En aan het eind van het feestje slaat ze alle kinderen tot Prinses van Kasteel Verrevanhyr.

Dit kinderfeestje vindt buiten plaats. Bijvoorbeeld in een ruime achtertuin, of in een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. De locatie is in overleg. Zijn er ook jongetjes op het feestje? Geen probleem. Speciaal voor hen neemt Isabella ook ridderhestjes mee.

Dit stoere prinsessenfeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Isabella neemt zelf alle materialen voor het toernooi mee.

Prinses Isabella met zwaard

Prijs: 99 euro*

Adviesleeftijd: 6 t/m 8 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page