De schatten van de Koning PLUS

De schatten van de Koning zijn gestolen. Ga samen met ridder Thomas van Tilborgh op zoek naar deze schat en breng hem terug.

 

Het kinderfeestje duurt zo'n 3,5 uur. Jullie worden ontvangen door ridder Thomas bij de King of Italy, in Tilburg. De ridders in opleiding krijgen van Thomas eerst een les zwaardvechten (met houten zwaarden) voordat zij het bos in trekken. Daarna volgt de zoektocht. Via verborgen boodschappen in geheimschrift vinden zij delen van de schat.

 

Bij terugkomst staan er ridderlijk lekkere pizzapunten op de kinderen te wachten. Zij mogen onbeperkt pizzapunten eten en limonade drinken. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Deze speurtocht is een samenwerking met restaurant King of Italy in Tilburg.

De prinses is in paniek. De schat van haar vader, de Koning is gestolen. Ga samen met ridder Thomas van Tilborgh op zoek naar deze schat en breng hem terug. Een spannende speurtocht vol avontuur en boodschappen in geheimtaal.

Bij dit pluspakket voegen we een extra character en elementen toe om het verhaal nog spannender te maken.

 

Jullie worden ontvangen door ridder Thomas bij restaurant Giardino d'Italia in Tilburg. De rekruten krijgen van Thomas eerst een les zwaardvechten (met houten zwaarden), waarna ze tot Ridder worden geslagen. Daarna volgt de zoektocht naar de schat. Via boodschappen in geheimschrift vinden jullie de schat terug. De prinses, die het goede nieuws van de teruggevonden schat aan de Koning wil vertellen, blijkt echter door rovers gevangen gezet te zijn, en moet worden bevrijd.

 

Bij terugkomst in het restaurant staat er een grote beloning voor jullie klaar, en worden er ridderlijk heerlijke pizza's voor jullie gebakken. Kinderen mogen onbeperkt pizzapunten eten en limonade drinken. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Het kinderfeestje duurt zo'n 3 uur. Het maximum aantal deelnemers bij dit feestje is 10 kinderen.

Deze speurtocht is een samenwerking met restaurant Giardino d'Italia in Tilburg.

Prijs: 25,50 per kind

Adviesleeftijd: t/m 8 jaar