top of page

Ridderfeestje: Spel en Toernooi

Ridder Thomas komt van Kasteel Verrevanhyr, in een land hier ver vandaan. Hij heeft een belangrijke opdracht van de Koning: de jarige tot ridder slaan.

In Ridderparade vertrekken jullie naar de arena. Het toernooi bestaat uit 3 onderdelen. Eerst krijgen de kinderen een les zwaardvechten, met houten, botte zwaarden. Daarna staat er boogschieten op het programma. Speciaal hiervoor heeft Thomas kinderbogen, en pijlen met nopjes bij zich. Tot slot volgt een oefening lanswerpen, waarbij de kinderen met hun lans de draak moeten raken.

Tussendoor vertelt Thomas volop over zijn kasteel, de andere ridders, en zijn avonturen, en is er tijd voor spelletjes in ridderthema. En aan het eind van het feestje slaat hij alle kinderen tot Ridder van Kasteel Verrevanhyr.

Dit kinderfeestje vindt buiten plaats. Bijvoorbeeld in een ruime achtertuin, of in een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. De locatie is in overleg. Voor wie wil neemt Thomas ook prinsessenjurken uit ons Prinsessenfeestje mee.

Dit ridderfeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 8 kinderen. Upgraden naar meer kinderen is mogelijk. Thomas neemt zelf alle materialen voor het toernooi mee. 

Helemaal ontzorgd worden? Dit feestje is ook te boeken op onze locatie in Loon op Zand

Dit feestje is uit te breiden met diverse upgrades, zoals glitter tattoo's of een uurtje extra.

Ridder Thomas met schild

Prijs: 99 euro*

Adviesleeftijd: 6 t/m 8 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page