top of page

Ridderfeestje: Knutsel en Spel

Ridder Thomas komt van Kasteel Verrevanhyr, in een land hier ver vandaan. Hij heeft een belangrijke opdracht van de Koning: de jarige tot ridder slaan.

Eerst mogen de kinderen een ridderhesje uitkiezen. De kinderen knutselen daarna hun eigen zwaard en/of schild. Tussendoor vertelt Thomas volop over zijn kasteel, de andere ridders, en zijn avonturen.

Dan gaan jullie naar buiten. Thomas heeft zijn houten oefenzwaarden meegenomen, en geeft de kinderen een les zwaardvechten. Zijn de kinderen erg jong? Dan kan Thomas in overleg dit onderdeel ook uit het feestje halen.

 

Is er nog tijd over, dan kent Thomas nog wel enkele spellen in ridderthema. En tot slot slaat hij alle kinderen tot Ridder van Kasteel Verrevanhyr, zoals de Koning aan hem vroeg. 

Voor wie wil neemt ridder Thomas ook prinsessenjurken en knutsels uit ons Prinsessenfeestje mee.

Ridderfeestjes aan huis duren 2 uur. Dit kinderfeestje heeft een maximum aantal deelnemers van 8 kinderen. Upgraden naar meer kinderen is mogelijk. Thomas neemt zelf alle knutselspullen en materialen mee. Je hoeft dus niets meer zelf te regelen, en na afloop zit je niet met de rommel in huis.

 

Helemaal ontzorgd worden? Dit feestje is ook te boeken op onze locatie in Loon op Zand

Ridder Thomas met schild

Prijs: 95 euro*

Adviesleeftijd: t/m 6 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page