Ridderfeestje: Knutsel en Spel

Ridder Thomas komt van Kasteel Verrevanhyr, in een land hier ver vandaan. Hij heeft een belangrijke opdracht van de Koning: de jarige tot ridder slaan.

Eerst mogen de kinderen een ridderhesje uitkiezen. De kinderen knutselen daarna hun eigen zwaard en schild. Tussendoor vertelt Thomas volop over zijn kasteel, de andere ridders, en zijn avonturen.

Dan gaan we naar buiten. Thomas heeft zijn houten oefenzwaarden meegenomen, en geeft de kinderen een les zwaardvechten. Zijn de kinderen erg jong? Dan kunnen we in overleg dit onderdeel ook uit het feestje halen.

 

Is er nog tijd over, dan kent Thomas nog wel enkele spellen in ridderthema. En tot slot slaat hij alle kinderen tot Ridder van Kasteel Verrevanhyr, zoals de Koning aan hem vroeg. 

Zijn er ook meisjes op het feestje? Geen probleem. Speciaal voor hen neemt Thomas ook prinsessenjurken, en knutsels uit ons Prinsessenfeestje mee.

Ridderfeestjes aan huis duren 2 uur. Dit kinderfeestje heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Thomas neemt zelf alle knutselspullen en materialen mee. Je hoeft dus niets meer zelf te regelen, en na afloop zit je niet met de rommel in huis. 

Ridder Thomas met schild

Prijs: 89 euro*

Adviesleeftijd: t/m 6 jaar

* In Tilburg. Buiten Tilburg kunnen extra reiskosten worden gerekend