Robin Hood Feestje aan huis

Robin Hood, de boogschietende volksheld uit Engeland, heeft zijn geliefde Sherwood Forest verlaten, en zoekt rekruten voor een nieuw middeleeuws avontuur. 

Eerst krijgen de kinderen een les zwaardvechten, met houten, botte zwaarden. Daarna staat er boogschieten op het programma.  Speciaal hiervoor heeft Robin kinderbogen, en pijlen met nopjes bij zich. Lukt het de kinderen om de slechterikken, of althans de dummy's daarvan, te raken? De training sluit af met een oefening lanswerpen, waarbij de kinderen met hun lans de dummy's te lijf gaan.

Tot slot volgt een roversppel, waarbij de kinderen, net zoals Robin Hood, goud moeten stelen van de rijken. Lukt het hen om zoveel mogelijk zakken met goudstukken naar de overkant te brengen?

Dit stoere kinderfeestje vindt buiten plaats. Bijvoorbeeld in een ruime achtertuin, of in een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. De locatie is in overleg. 

Dit kinderfeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Robin neemt zelf alle materialen voor het feestje mee. 

Robin Hood

Prijs: 99 euro*

Adviesleeftijd: 6 t/m 8 jaar

* In Tilburg. Buiten Tilburg kunnen extra reiskosten worden gerekend