top of page

Robin Hoodfeestje bij de Posthoorn

Boogschieter Robin speelt het avontuur van Robin Hood na. Jullie worden ontvangen door Robin bij Taverne de Posthoorn in Oisterwijk, de plek waar vroeger ridders en reizigers kwamen eten en drinken tijdens hun lange reizen.

Na een warm welkom mogen de kinderen hun eigen cakeje versieren en opeten. Strijders moeten namelijk goed gegeten hebben. Ook is er bij de ontvangst de tijd om de cadeautjes uit te pakken.

Hierna gaan we boogschieten met professionele kinderbogen. We proberen de ridders van de Koning en allerlei andere doelen te raken. Er volgt een korte pauze en ondertussen wordt een grote katapult opgesteld. Hiermee schieten we de kasteelmuur aan flarden.

Daarna gaan we op zoek naar de schatkist van de Koning. Uit angst voor Robin Hood heeft hij zijn schatten verstopt in het bos. Weten jullie deze te vinden?

Dan volgt een overwinningsmaaltijd: friet met snacks, en als echte strijders mogen jullie met je handen eten. Is er na het eten nog tijd over, dan kunnen we nog een spelletje doen in middeleeuws thema of mogen de kinderen vrij spelen in de speeltuin. 

Inclusief de ontvangst en het avondeten duurt dit feestje 3 uur. Bij slecht weer kunnen we een deel van het feestje binnen houden. Zijn er kinderen die graag een prinsessenjurk dragen? Geen probleem. Robin zorgt naast ridderhesjes ook voor prinsessenjurken. Het feestje is geschikt voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd t/m 8 jaar.

Dit feestje is een samenwerking met Taverne de Posthoorn in Oisterwijk.

Prijs: 20,50 per kind

Adviesleeftijd: t/m 8 jaar

Robin Hood 9.jpg
bottom of page