top of page

Tips voor jouw feestje thuis

De mogelijkheden om een kinderfeestje te geven zijn in deze tijden wat minder. Indoor speeltuinen werken met tijdsloten en de ruimte is beperkter. En zijn de restaurants nu wel of niet open?

Een kinderfeestje thuis is de ideale oplossing, maar misschien gruwel je van het idee van al die drukke kinderen in je huis. Wij geven met plezier kinderfeestjes aan huis, in de leukste thema's, en we geven je graag wat tips. 

* Zorg voor zo min mogelijk afleiding. Ruim speelgoed op en zet de tv uit. 

* Voor veel kinderen is een kinderfeestje spannend. Ze zijn daardoor vaak druk, en hebben een korte spanningsboog. Zorg er daarom voor dat je flexibel van je programma af kunt wijken, als dat nodig is.

* Zorg voor een opgeruimde tafel, waar de kinderen aan kunnen zitten. Het kan goed zijn om hier een zeiltje overheen te leggen. Iets met omvallende bekertjes en rondslingerende lijmstiften.

* Wanneer je gaat knutselen, zorg er dan voor dat alle drinkbekertjes van tafel zijn, want reken er maar op dat er bekertjes om gaan.

* Gebruik alleen kinderproof servies, bij voorkeur van duurzaam plastic. Je wilt nu echt geen gebroken glas op de grond.

Natuurlijk blijft een kinderfeestje thuis een drukke boel. Maar hopelijk geven deze tips je wel wat extra houvast. En kijk gerust eens tussen onze kinderfeestjes aan huis.

bottom of page