top of page

Westernfeestje aan huis

Cowboy Johnny zoekt de laatste goudklompjes van West Point Creek, een oude rivier die al jaren geleden is opgedroogd. Deze goudklompjes zouden zomaar eens bij jou in de buurt kunnen liggen.

Help cowboy Johnny de goudklompjes te vinden, en hij zal je rijkelijk belonen met gouden muntstukken. Hij vertelt jullie alles over zijn dorp en het leven in het Wilde Westen. Hij leert de kinderen boogschieten en lasso gooien. Ook knutselen de kinderen een leuk aandenken aan het feestje. En hij test jullie kennis over het Wilde Westen met een korte quiz. Hoe meer goede antwoorden, hoe meer stukken van de kaart jullie verdienen. En die kaart, daarmee vinden jullie de plek waar de goudklompjes van West Point Creek te vinden zijn.

Dit feestje heeft zowel een binnen- als een buitendeel. Het buitendeel doen we in bijvoorbeeld een ruime achtertuin, een parkje, speeltuinje of plansoentje in de buurt. Dit stoere Westernfeestje duurt 2 uur, en heeft een maximum aantal deelnemers van 10 kinderen. Johnny neemt zelf alle knutselspullen- en materialen mee voor dit feestje.

Johnny wordt gezocht

Prijs: 89 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* In Tilburg. Buiten Tilburg kunnen extra reiskosten worden gerekend

bottom of page