Detectivefeestje: Het gestolen pizzarecept

Voor dit kinderfeestje moet je een echte speurneus zijn. De eigenaar van de pizzaria zit met de handen in het haar. Zijn geheime recept is gestolen, uitgerekend wanneer er de volgende dag belangrijke gasten zijn speciale pizza's komen proeven.

Het recept is gestolen door Barones Margaritha Von Kappertjes Formaggi. Help Koen Kordaadt van het S.W.O.T. (Speciaal Wetenschappelijk Onderzoeks Team het recept terug te vinden. De eerste hint vind je in de krant van vandaag. Via allerlei puzzels, verborgen kistjes en geheime boodschappen, kom je uiteindelijk op de plek waar je de Barones op heterdaad betrapt. Ze is het recept aan het begraven. Neem haar mee en sluit haar op.

Jullie worden ontvangen bij pizzarestaurant Giardino d'Italia in Tilburg. Hier is eventueel tijd om cadeautjes uit te pakken. Daarna neemt Koen Kordaadt jullie mee in het verhaal. Jullie gaan het bos in en volgen de geheime sporen die Margaritha heeft achtergelaten. Na het terugbrengen van het recept worden jullie rijkelijk beloond op de speciale pizza's.

 

Kinderen mogen onbeperkt pizza eten en limonade drinken. Dit is bij de prijs inbegrepen. Het totale kinderfeestje duurt 3 uur. Er kunnen maximaal 10 kinderen mee. Dit kinderfeestje is een samenwerking met restaurant Giardino d'Italia in Tilburg. Het feestje is beschikbaar op vrijdag t/m zondag.

Prijs: 25,50 per kind

Adviesleeftijd: 8 t/m 12 jaar

Vind jij het geheime recept terug?