top of page

Samenwerkingen

AnimatieMusketiers verzorgt kinderfeestjes in Tilburg en omgeving. We geven zowel feestjes aan huis, als kinderfeestjes in samenwerking met locaties. Om ons aanbod aan kinderfeestjes uit te breiden, zoeken wij nieuwe locaties om samen nieuwe kinderfeestjes bij te ontwikkelen.

 

We vinden het belangrijk dat kinderen nog lang napraten over onze kinderfeestjes. Daarom nemen we ze mee in een spannend verhaal, dat gedragen wordt door een character. Deze verhalen en characters verzinnen we allemaal zelf.

Het liefst doen we een deel van het feestje buiten, bijvoorbeeld in een bos. We proberen altijd iets unieks in onze feestjes te stoppen, een activiteit die niet alledaags is. En we moedigen kinderen aan om creatief en actief bezig te zijn.

 

Met onze feestjes willen we ouders ontlasten, en daarom bieden we onze kinderfeestjes zo compleet mogelijk aan. Dat betekent dat we, in samenwerking met de locatie, ook graag het avondeten aanbieden.

 

Heb jij een locatie, en zie je kansen om jouw aanbod uit te breiden met kinderfeestjes? Dan gaan we graag de samenwerking met je aan. Samen kijken we naar de mogelijkheden die de locatie biedt voor interessante verhalen, characters en activiteiten.

 

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de button.

Speurtocht in het bos
bottom of page