top of page

Dinofeestje: zoektocht naar de T-rex

In het Tilburgse Reeshofbos zijn fossielen van dino's ontdekt. Tanden en botten van miljoenen jaren oud blijken hier onder de grond te liggen. Avonturier Raf is op zoek naar deze fossielen. Volg de sporen die al door andere avonturiers zijn gezet. Het belangrijkste wat jullie zoeken, is het hoofd van een baby T-rex. Voor de vinders van deze botten heeft het museum een beloning klaarstaan.

Jullie worden ontvangen bij pizzarestaurant Giardino d'Italia in Tilburg. Hier is eventueel tijd om cadeautjes uit te pakken. Daarna neemt Raf jullie mee in het verhaal. Jullie gaan het bos in en volgen de sporen die de andere avonturiers al hebben achtergelaten. Na het vinden van het dinohoofd worden jullie rijkelijk beloond op de speciale pizza's.

 

Kinderen mogen onbeperkt pizza eten en limonade drinken. Dit is bij de prijs inbegrepen. Het totale kinderfeestje duurt 3 uur. Er kunnen maximaal 10 kinderen mee. Dit kinderfeestje is een samenwerking met restaurant Giardino d'Italia in Tilburg. Het feestje is beschikbaar op vrijdag t/m zondag.

Raf met dinohoofd

Prijs: 19,50 per kind

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

bottom of page