top of page

Griezelfeestje aan huis

Houdt je kind van griezelen? Dan is dit Griezelfeestje echt een aanrader. Bij dit leuke kinderfeestje krijgen jullie bezoek van tovenaarsleerling Toby of heksje Hanna. Ze zitten op de toverschool en hebben allerlei griezelige activiteiten meegenomen.

Om te beginnen knutselen de kinderen een eng spinnetje om mee naar huis te nemen. Ondertussen vertelt Hanna of Toby over de toverschool. En ze nemen ook wat leuke spelletjes mee in griezelthema. 

Na het knutselen is het tijd om samen wat toverbrouwsels te maken, met allerlei drankjes uit griezelige potjes en flesjes. Pas op dat de Webbenbrouw niet uit het keteltje stroomt!

Het hoogtepunt van het feestje is natuurlijk: het Monsterslijm. We zorgen voor glazen potjes, zodat de kinderen hun monstertjes makkelijk mee naar huis kunnen nemen.

Griezelfeestjes aan huis duren 2 uur. Dit kinderfeestje heeft een maximum aantal deelnemers van 8 kinderen. Upgraden naar meer kinderen is mogelijk. Toby en Hanna nemen zelf alle knutselspullen en materialen mee. We zorgen ook voor knutselplacemats, maar het kan goed zijn om de tafel af te dekken met een zeiltje. 

Helemaal ontzorgd worden? Dit feestje is ook te boeken op onze locatie in Loon op Zand

​Dit feestje is uit te breiden met diverse upgrades, zoals glitter tattoo's of schminken.

Toby 4.jpg

Prijs: 95 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page