top of page

Piratenfeestje bij de Posthoorn

Lang geleden verstopten piraten hun schatten steeds vaker aan land. Zo konden hun schatten niet gestolen worden door andere piraten. Piraat Billy is op zoek naar de piratenschat van zijn kapitein, Simon Scheurbuik. Help Billy de schat te vinden tijdens dit avontuurlijke feestje bij Taverne de Posthoorn in Oisterwijk.

 

Jullie worden ontvangen door piraat Billy bij Taverne de Posthoorn. Hij neemt de kinderen mee in het verhaal. Na een warm welkom mogen de kinderen hun eigen cakeje versieren en opeten. Ook is er bij de ontvangst de tijd om de cadeautjes uit te pakken. 

Voordat de kinderen op zoek gaan naar de schat, knutselen ze nog hun eigen aandenken om mee naar huis te nemen. Ook staat er zwaardvechten, met houten zwaarden, op het programma.

Dan is het tijd om te gaan schatzoeken. Met een korte quiz over piraten kunnen de kinderen stukken van een oude kaart verdienen. Hebben ze alle vragen goed, dan komen we achter de verstopplaats van de schat. We zullen diep moeten graven om de schat te vinden.

De kinderen worden beloond met avondeten in piratenstijl; tafelfriet met snacks, en als echte piraten mogen ze die met hun handen eten. Is er na het eten nog tijd over, dan kunnen we nog een spelletje doen of mogen de kinderen vrij spelen in de speeltuin. 

Inclusief de ontvangst en het avondeten duurt dit feestje 3 uur. Bij slecht weer kunnen we een groot deel van het feestje binnen houden. Het feestje is geschikt voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd t/m 7 jaar.

Dit feestje is een samenwerking met Taverne de Posthoorn in Oisterwijk.

Prijs: 20,50 per kind

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

20230907_120532.jpg
bottom of page