top of page

Superheldenfeestje bij de Posthoorn

Superheld Zep komt van het geheime trainingscentrum, waar hij traint met alle bekende superhelden. Hij ontvangt jullie bij Taverne de Posthoorn in Oisterwijk. Na een warm welkom mogen de kinderen hun eigen cakeje versieren en opeten. Ook is er bij de ontvangst de tijd om de cadeautjes uit te pakken. Hierna mogen de kinderen een superheldencape- en masker uitzoeken. Deze mogen ze dragen tijdens het feestje. Een mooi moment om meteen een leuke groepsfoto te maken.

Om het geheime trainingscentrum te bezoeken, heeft elke superheld een superheldenriem nodig. Deze gaan we zelf maken, zodat de kinderen zelf een keer bij Zep en de andere superhelden op bezoek kunnen komen.

Hierna volgt de training. Laten we eerst kijken hoe groot onze spierballen nu zijn, en straks vergelijken of ze zijn gegroeid. Het hoogtepunt van de training is dat de kinderen zelf mogen slaan, met de hamer van Thor, op het schild van Captain America. Tussen de activiteiten door is er tijd om zelf te spelen in de speeltuin of voor een extra ronde limonade.

Na de trainingen moet er natuurlijk goed gegeten worden. Daarom is het tijd voor friet met snacks, die de kinderen net als de Hulk met hun handen mogen eten. Is er na het eten nog tijd over, dan kunnen we nog een extra spelletje doen in superheldenthema of mogen de kinderen vrij spelen in de speeltuin. 

​Inclusief de ontvangst en het avondeten duurt dit feestje 3 uur. Bij slecht weer kunnen we een groot deel van het feestje binnen houden. Het feestje is geschikt voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd t/m 7 jaar.

Dit feestje is een samenwerking met Taverne de Posthoorn in Oisterwijk.

Prijs: 20,50 per kind

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

Zep 1.jpg
bottom of page