top of page

Waterfestijn aan huis

Is jouw kind jarig rond de zomervakantie en ben je op zoek naar een koel feestje? Nodig dan waterfanaat Kay uit met zijn Waterfestijn! Kay komt bij jullie thuis en hij neemt allerlei verfrissende spelletjes mee. Ideaal voor op een warme zomerdag.

Het grootste deel van het feestje vindt buiten plaats. Dit kan in de tuin zijn, maar ook in een speeltuin, park of plantsoen in de buurt. Waterfestijnfeestjes duren 2 uur. Dit kinderfeestje heeft een maximum aantal deelnemers van 8 kinderen. Upgraden naar meer kinderen is mogelijk. Kay neemt zelf alle benodigdheden mee. Zelf hoef je alleen maar te zorgen voor voldoende emmers met water.

 

Let op! Bij veel spelletjes in dit feestje worden kinderen nat. Zorg ervoor dat ouders hiervan op de hoogte zijn en zorg voor droge kleding voor de kinderen. Dit feestje kan alleen doorgaan bij warm en droog weer. Indien het vanwege het weer niet verantwoord is om dit feestje te geven, zullen we in overleg ofwel het feestje verplaatsen naar een andere datum, ofwel in overleg een ander thema kiezen.

Helemaal ontzorgd worden? Dit feestje is ook te boeken op onze locatie in Loon op Zand

 

Dit feestje is uit te breiden met diverse upgrades, zoals een goodiebag voor de jarige.

Kay Waterfestijn 1.jpg

Prijs: 95 euro*

Adviesleeftijd: t/m 7 jaar

* Mogelijk zijn reiskosten van toepassing

bottom of page